Omrop Fryslân iOS-app krijgt uitzending gemist, Teletekst en meer

Omrop Fryslân voor iPhone en iPad heeft nu een uitzending gemist-functie, drie extra radiokanalen om live te streamen en Teletekst.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Omrop Fryslan iPhone iPadDat de officiële iPhone- en iPad-apps van regionale omroepen allemaal voorzien worden van iOS 7-updates, schreven we vorige week al. Maar één update springt er in het bijzonder uit. Omrop Fryslân maakt een inhaalslag met functies die andere omroepen vaak al hadden. De nieuwsapp voor Friesland kan nu pushberichten versturen bij belangrijk nieuws en laat je uitzendingen terugkijken via de nieuwe uitzending gemist-functie, die hier útstjoering mist heet.

De Friestalige nieuwsapp voor iPhone en iPad is verder voorzien van drie nieuwe kanalen: Koperkanaal, OmropNonStop en Fryske Top 100 kunnen nu ook via de app worden beluisterd. Bij de tv-streams kan je voortaan aanhaken bij Klipkar en ook is het mogelijk om Teletekst te lezen in de applicatie.

Omrop Fryslan hoofdmenu Omrop Fryslan nieuwsoverzicht

Omdat de applicatie je nu wil informeren bij belangrijk nieuws, krijg je bij het opstarten na de update de vraag of je pushberichten wil ontvangen van de applicatie. Een andere vernieuwing op het gebied van nieuwsberichten is dat artikelen voortaan voorzien zijn van tags; steekwoorden die je kan opslaan. onder de tussenkop Filter in het hoofdmenu worden voorts artikelen verzameld die hetzelfde steekwoord hebben.

De laatste vernieuwingen aan Omrop Fryslân zijn hetzelfde als de andere regio-apps voor iPhone en iPad. Je kan nu terugscrollen naar ouder nieuws in de overzichtspagina’s en je kan video’s en uitzendingen vanuit de app afspelen op je Smart-TV.

Downloaden: Omrop Fryslân (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2014, 14:21
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen friesland, omroep

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.