Donald Duck lezen op de iPad (VS)

Mensen met een Amerikaans iTunes-account die van Donald Duck houden, kunnen in de App Store nu de officiële app Disney Comics downloaden. De gratis app is geschikt voor iPhone en iPad en bevat een collectie stripboeken van bekende Disney-helden. Niet alleen Donald Duck en Mickey Mouse, maar ook karakters uit Toy Story, Tron: Legacy, High […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

disney donald duckMensen met een Amerikaans iTunes-account die van Donald Duck houden, kunnen in de App Store nu de officiële app Disney Comics downloaden. De gratis app is geschikt voor iPhone en iPad en bevat een collectie stripboeken van bekende Disney-helden. Niet alleen Donald Duck en Mickey Mouse, maar ook karakters uit Toy Story, Tron: Legacy, High School Musical en Tangled. Er zitten meer dan 50 strips in de applicatie, bedoeld voor lezers van alle leeftijden.

Disney is van plan om twee nieuwe comics per week uit te brengen, zodat er altijd iets nieuws te lezen valt.

disney bookshelfEr valt genoeg te publiceren, want Disney maakt jaarlijks 25.000 nieuwe strippagina’s die door meer dan een miljard stripliefhebbers worden gelezen. President Russell Hampton van Disney Publishing Worldwide zegt enthousiast: “it’s critical that we deliver this content to our readers around the world”. Maar dat is dus helaas niet het geval. Je kunt de Disney-app in ieder geval in de App Store UK en US aanschaffen. Een los stripverhaal kost €0,79 en een bundle kost €2,99 via een in-app aankoop. Voordat je koopt kun je eerst een preview bekijken. Je kunt ook strips delen met je vrienden op Facebook en de stripboeken zijn offline te lezen, zowel staand (portret) als liggend (landschap).

Downloaden: Disney Comics (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:44
Categorie Boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.