Officiële PlayStation-app voor de iPhone gelanceerd

Sony heeft de officiële PlayStation App voor iPhone en Android aangekondigd. De app is gratis en toont je scores van het PlayStation netwerk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

playstation appSony heeft vandaag de officiële iPhone-applicatie voor het PlayStation-netwerk aangekondigd. Het gaat om een Europese app, die in meerdere talen beschikbaar is. Tegenlijk kwam er een soortgelijke app voor Android beschikbaar, in een select groepje landen: Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De Official PlayStation App is een hulpmiddel om je scores op de PS3 bij te houden. Je ziet welke prijzen je op het PlayStation Network hebt gehaald en welke vrienden bepaalde games spelen. Bovendien krijg je games en reviews te zien voor titels op de PS2, PS3 en PSP, aangevuld met aankondigingen van het officiële Europese PlayStation-blog.

Heb je een leuke game gevonden, dan kun je die naar vrienden sturen via Facebook, Twitter of e-mail. Je hebt iOS 4.0 nodig om de app te kunnen installeren. De applicatie zelf is in het Nederlands, maar de nieuwsberichtjes van Sony zelf zijn alleen in het Engels te lezen. Zelf heeft Sony nog meer plannen om gaming op de mobiele telefoon uit te breiden. Wie helemaal gek is van games én de PlayStation kan namelijk ook op de PlayStation-telefoon gaan wachten.

Downloaden: Official PlayStation App (gratis)
Meer info: Europese PlayStation Blog
Dank aan alle tipgevers.

iphone playstation app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 11:35
Categorie Games
Onderwerpen playstation, sony

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.