NUsport maakt livestanden duidelijker en voegt Winterspelen 2014 toe

NUsport heeft haar scorebord voor livestanden uitgebreid met penalties, gemiste strafschoppen en eigen goals. Ook is Sotsji 2014 toegevoegd.

NUsport iPhone iPad vernieuwdDe sporttak van de nieuwssite NU.nl is voorzien van een update die met name het gedeelte livestanden verduidelijkt. Wat NU.nl zelf het Scorebord noemt, toonde voorheen nog goals, kaarten en wissels. Nu zijn de standen verrijkt met strafschoppen, gemiste strafschoppen en eigen doelpunten. Net als bij de vele concurrenten zoals Voetbal International en Live Score Addicts. Daarnaast is de rubricering op de voorpagina aangepast.

NUsport scorebord vernieuwdOp de voorpagina zie je nu de hoofdpunten, voetbal, wielrennen, Formule 1, tennis, overig nieuws en ten slotte columns en achtergrond als één rubriek. Elk onderdeel bestaat uit vijf items en laat je daaronder drukken op ‘Meer hoofdpunten’ om meer nieuws van die sport te lezen. De update gaat eveneens gepaard met bugfixes en kijkt al vooruit naar de Olympische Winterspelen van volgend jaar. In het tabblad Meer vind je reeds de rubriek Sotsji 2014. Een andere toevoeging is die van de Turkse voetbalcompetitie, de Spor Toto Süper Lig. De laatste verbetering is dat je nu bovenaan aan het scherm kan tikken om snel naar boven te navigeren.

De update bouwt door op NUsport 2.3, de update van januari. Die gaf de applicatie al een minuut-tot-minuut scoreverloop op het scorebord, waarbij de ontwikkelingen in de wedstrijden onder elkaar staan.

Downloaden: NUsport (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 11:24
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.