NRC stelt oude iPhone-app weer beschikbaar na problemen met nieuwe app

NRC Handelsblad is gezwicht voor de vele kritiek op haar nieuwe iPhone- en iPad-applicatie en heeft besloten de oude iPhone-applicatie tijdelijk weer online te zetten.

NRC Handelsblad oude iPhone appNRC Handelsblad stelt tijdelijk haar oude applicatie voor de iPhone en iPad weer beschikbaar. Tot die beslissing is het krantenbedrijf gekomen nadat de nieuwe applicatie fouten bevat en gebruikers steen en been klagen over de kwaliteit ervan. We vroegen NRC eergisteren om uitleg, maar de reactie van de krant zette juist kwaad bloed bij veel lezers. Op haar website herhaalt NRC de problemen die gebruikers ondervinden.

De app laat geen nieuwe krant zien waardoor het lijkt of deze niet is vrijgegeven, terwijl deze al wel beschikbaar is. Niet alle artikelen zijn in de krantenweergave aanklikbaar op de iPhone. En de weergegeven artikelen zijn niet altijd volledig: auteursnamen, introductieteksten en afbeeldingen kunnen wegvallen.

De oude applicatie is daardoor tijdelijk weer te downloaden naast de nieuwe. De krant zegt de problemen ten zeerste te betreuren. Ze streeft ernaar om volgende week een verbeterde versie van de nieuwe applicatie uit te brengen.

Downloaden: De oude NRC Handelsblad-app (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.