Nrc.next digitale editie verbetert renderen, bezig met problemen

Nrc.next digitale editie voor iPad en iPhone is verbeterd en laadt krantenpagina's en thumbnails nu beter. Aan andere problemen wordt gewerkt.

nrc.next iPad iPhone problemen verholpenDe kranten-app Nrc.next digitale editie heeft een update gekregen voor iPad en iPhone. De update-omschrijving in de App Store is kort, maar zal gebruikers van de app goed doen. De krant heeft het renderen – het inladen en weergeven van de krantenpagina’s – onder handen genomen zodat de weergave soepeler is. Ook de kleine afbeeldingen (thumbnails) bovenin beeld, die de pagina’s aankondigen, zijn verbeterd. Daarnaast is de integratie met het support-systeem waar je vragen en klachten naartoe kan sturen aangepakt.

Dat laatste is misschien wel nodig, omdat de update van Nrc.next digitale editie nog niet alle problemen uit de app haalt. In de App Store meldt NRC nog te werken aan de problemen met vastlopers bij het opstarten en problemen bij het downloaden van kranten. In de omschrijving vermeldt NRC zelfs een website voor opmerkingen.

De andere aanpassingen aan de Nrc.next digitale editie bestaan uit bugfixes. Zo staat de verversknop van de app als je geen internetverbinding hebt weer op de goede plek. Ook is de bug verwijderd waarmee je twee kranten tegelijk kan openen vanuit het scherm Gedownload. Het zijn verbeteringen die de app kan gebruiken: tot nu scoort de app een gemiddelde van 2,5 sterren van de 5 in de Nederlandse App Store, op basis van 722 recensies.

Downloaden: nrc.next digitale editie (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2013, 16:22
Categorieën Kiosk, Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen kranten, nrc, nrc reader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.