Nrc.next digitale editie kan nu artikelen bewaren

Nrc.next digitale editie is de kiosk-app voor de iPhone en iPad van NRC Next, en is vernieuwd met mogelijkheid artikelen op te slaan.

Nrc.next digitale editie iPhone iPadNRC’s kiosk-app voor de iPhone en iPad om de nrc.next mee te lezen, is vernieuwd en dat komt vooral de applicatie op de iPhone ten goede. De interface van nrc.next digitale editie is aangepast voor de telefoon, en ook moet de app stabieler werken dan voorheen. De grootste toevoeging in de interface is het tabblad Favorieten, en dat heeft ook een reden. Het is vanaf nu mogelijk behalve kranten op te slaan, ook individuele artikel te markeren als favoriet. Die komen terecht in het nieuwe tabblad.

Je kan artikelen favorieten in zowel de krantenweergave als de leesweergave van een artikel met het sterretje rechtsboven in beeld – naast de schakelaar om tussen de weergaves te wisselen. Verder is het in de applicatie nu mogelijk om het downloaden van een krant te annuleren en gaat NRC mee in de trend van grappige update-omschrijvingen. De krant is nu gemaakt met minder dan 5 procent paardenvlees, verzekert de uitgever.

Downloaden: nrc.next digitale editie (gratis, unverseel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2013, 11:22
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen kranten, nrc reader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.