Notvetica: Calvetica 3.7 maar dan gratis

Onlangs kwam de compleet vernieuwde versie 4 van Calvetica uit. Veel gebruikers konden zich niet vinden in de (voornamelijk uiterlijke) veranderingen. Vandaag kwam daarom Notvetica uit: Calvetica 3.7 maar dan gratis.

Notvetica: Calvetica 3.7 maar dan gratisOnlangs brachten de mannen van Mysterious Trousers de compleet vernieuwde versie 4 van de agenda-applicatie Calvetica uit. Ten opzichte van de vorige versie (versie 3) is daarin nogal wat veranderd, vooral wat betreft het uiterlijk van de applicatie. Dit viel niet bij alle gebruikers in de smaak. Om de critici enigszins tegemoet te komen is vandaag Notvetica in de App Store verschenen: Calvetica 3.7 maar dan gratis.

Notvetica, of Calvetica Classic zoals de app eigenlijk zou moeten heten, is dus gewoon de vorige versie van Calvetica maar dan helemaal gratis. Gebruikers die niet konden wennen aan de nieuwe applicatie kunnen de applicatie gedurende één maand gratis uit de App Store downloaden. De ontwikkelaars leggen zelf uit waarom ze dit doen:

We zijn nog steeds van mening dat de nieuwe versie van Calvetica de beste agenda-applicatie is die verkrijgbaar is, maar we vinden het ook belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom brengen we deze oude versie van Calvetica voor één maand gratis uit. We gaan geen nieuwe functies meer toevoegen en ook ondersteunen we de app niet.

Notvetica: Calvetica 3.7 maar dan gratis

Ze lieten alvast doorschemeren dat ze nog meer grote plannen voor de nieuwe versie van Calvetica hebben. Ook stellen ze dat de nieuwe Calvetica niet alleen eenvoudiger maar ook sneller is dan zijn voorganger. De oude applicatie is overigens niet geoptimaliseerd voor de iPad, de nieuwe versie is dat wel.

Downloaden: Notvetica (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2011, 19:12
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.