NotifyMe herinnert je op iPhone, iPad en Mac aan belangrijke taken

NotifyMe is een app waarmee je aangepaste notificaties kunt maken. De iPhone-app is momenteel voor half geld, de iPad-app is gratis. Notificaties worden online gesynchroniseerd.

notifyme iphoneNotifyMe is een app waarmee je gemakkelijk herinneringen voor belangrijke taken kunt instellen. Bij het opstarten van de app kun je meteen beginnen met het intypen van de tekst. Er is rekening mee gehouden dat je de app vaak onderweg zult gebruiken en daarbij snel even iets wilt intikken. NotifyMe synchroniseert de herinneringen met een online opslagruimte, zodat je waarschuwingen krijgt op je iPhone, iPad en Mac. De iPhone- en Mac-versies van NotifyMe zijn momenteel voor half geld verkrijgbaar, de iPad-versie is zelfs helemaal gratis.

Ontwikkelaar PoweryBase van deze app was ooit in het nieuws, omdat ze vermoedden dat Apple applicaties met push-notificaties tegenhoudt. De app NotifyMe verscheen uiteindelijk toch in de App Store, na een traject met honderd betatesters. Toen de app verscheen, was het de eerste push-gebaseerde takenlijst. Inmiddels zijn er wat updates geweest en nieuwe functies toegevoegd. Je kunt herinneringen instellen, kiezen uit één van de 9 waarschuwingsgeluidjes en de herinneringen indelen in categorieën. Daarbij is er keuze uit ruim 30 icoontjes. Bij elke categorie zie je hoeveel taken er zijn geweest en hoeveel je succesvol hebt afgerond. Ook locale notificaties worden ondersteund, dus zit je even in een gebied met slechte internetverbinding, dan word je toch gewaarschuwd. Er zit een snooze-functie in de app en je kunt zelfs herinneringen uitwisselen met vrienden en collega’s.

Downloaden: NotifyMe voor iPhone (tijdelijk €1,59 normaal €2,99)
Ook verkrijgbaar: NotifyMe voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €3,99)
Voor de Mac: NotifyMe Desktop (€3,99)

notify me iphones

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2012, 17:04
Categorie Productiviteit
Onderwerpen notifyme, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.