Bills On Your Table: geldzaken beheren in afgeprijsde iPhone-app

Bills On Your Table is dit weekend voor half geld verkrijgbaar. De app is bedoeld om je uitgaven en financiën te beheren, via een mooie interface.

bills on your table iphoneFinanciën beheren is niet de meest leuke taak, maar met de app Bills On Your Table wordt het wat draaglijker gemaakt. De app ziet er namelijk mooi uit en is dit weekend met 50% korting te downloaden. De iPad-app is zelfs helemaal gratis.

Bills On Your Table ondersteunt 170 muntsoorten, waaronder de euro. Je voert gemakkelijk al je openstaande rekeningen in en geeft aan wanneer je moet betalen. De app houdt er rekening mee en waarschuwt zodra de betaaldatum dichtbij komt. Bij periodiek terugkerende betalingen die je via incasso betaalt kun je er ook voor kiezen géén herinnering te ontvangen. Je kunt Bills On Your Table afschermen met een pincode, zodat anderen niet door jouw financiële zaken kunnen snuffelen.

Allerlei zaken zijn aanpasbaar, zoals de categorieën waarin je uitgaven vallen, de alert-geluidjes en het herhaalschema. All informatie die je invoert in de app wordt online gesynchroniseerd, zodat je er ook via een webinterface of via de iPad-app bij kan. Aan de hand van statistieken kun je zien of je teveel geld hebt uitgegeven aan uitgaan, kleding, energie of andere kostenposten die je zelf kiest.

Downloaden: Bills On Your Table voor iPhone (tijdelijk €1,59 normaal €2,99)
Ook verkrijgbaar: Bills On Your Table HD (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

bills stats

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2012, 16:48
Categorie Financiën
Onderwerpen financieel, geld

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.