NOS Teletekst nu als universele iOS-app met nieuwe bladwijzerfunctie

De NOS heeft zijn Teletekst-applicatie geupdate. Naast een vernieuwde interface kun je voortaan bookmarks opslaan en heeft de app een back-knop gekregen. Ook is NOS Teletekst nu geschikt voor de iPad.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

NOS TeletekstDe NOS heeft een update voor zijn Teletekst-applicatie uitgebracht. Met de nieuwe versie heeft de applicatie een makeover gekregen, maar de vertrouwde layout van Teletekst-pagina’s is gewoon bewaard gebleven. Onder meer het homescreen-icoon, het opstartscherm en de navigatieknoppen zijn wel vernieuwd. Daarnaast is NOS Teletekst nu een universele iOS-applicatie geworden, met een eigen interface voor de iPad.

Qua navigatie zijn er twee nieuwe functies toegevoegd: voortaan kun je teruggaan naar de laatstbezochte pagina via de Back-knop. Daarnaast kun je bladwijzers (bookmarks) opslaan zodat je snel naar je favoriete pagina’s kunt navigeren. Veelgebruikte pagina’s zoals een overzicht van de laatste nieuws- en sportberichten, de voetbaluitslagen, het weer en de verkeersinformatie zijn al voorgeprogrammeerd, maar hier kun je zelf andere pagina’s aan toevoegen. Eén van de bookmarks kun je ook instellen als startpagina.

Twee weken geleden lanceerde de NOS ook al een update van zijn mobiele website. Op deze site is het laatste nieuws te vinden, voorzien van video- en audiofragmenten. Ook zijn Journaaluitzendingen terug te kijken en is er een speciale voetbalpagina met uitslagen.

Downloaden: NOS Teletekst (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2011, 23:56
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp teletekst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.