NOS Teletekst in de App Store gesignaleerd

De officiële NOS Teletekst-applicatie is eindelijk beschikbaar in de App Store. Via deze applicatie kun je snel en efficiënt het nieuws en allerlei andere informatie raadplegen.

teletekstSinds vanavond staat de applicatie van NOS Teletekst in de App Store. Met dit programma kun je op een iPhone of iPod touch Teletekst raadplegen. NOS Teletekst is gratis verkrijgbaar, in tegenstelling tot het eerder besproken programma iTeletext (die kost $3,99) waarmee je Teletekst-pagina’s uit meerdere landen kunt aanvragen. Het uitbrengen van deze eerste Nederlandstalige nieuwsapplicatie via de App Store is niet helemaal vanzelf gegaan; op de NOS-weblog was daar al eerder iets over te lezen.


TeletekstSinds juni was er een NOS Teletekst-applicatie voor iPhones met jailbreak verkrijgbaar. Die was erg populair: hij werd binnen een maand duizenden keren geïnstalleerd. In vergelijking met die eerdere versie is de App Store-versie sneller geworden waardoor deze ook geschikt is voor iPhones die alleen GPRS aankunnen.
Via de zoekfunctie van de iTunes App Store is de NOS Teletekst-applicatie op dit moment nog niet te vinden, gek genoeg. Maar als je de directe link aanklikt kom je er wel: NOS Teletekst, meteen even installeren!

Via: Roeland Stekelenburg (weblog)

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 september 2008 om 0:24
Categorie
Diensten

Reacties: 45 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.