LEGO Hero Factory Brain Attack voor iPad verschenen

LEGO Hero Factory Brain Attack is op de iPad verschenen. De universele game draait om Makuhero City, dat wordt aangevallen. Met hulp van een sidekick ga je de stad verdedigen.

lego hero factoryAmuzo Games heeft een officiële LEGO-game uitgebracht, die duidelijk niet is bedoeld voor LEGO-blokjes stapelende kids die net Duplo zijn ontgroeid. Je moet minstens 9 jaar oud zijn om deze game met wapens en vechtmonsters te kunnen spelen. LEGO Hero Factory Brain Attack is een actiegame met 3D-graphics, veel wapens en een stelletje boosaardige breinen, die de stad Makuhero City willen veroveren.

Als speler moet jij voorkomen dat het gebeurt. Je kunt je held voorzien van allerlei wapens en schilden en kiest als sidekick een van de karakters Furno, Bulk, Breeze of Rocka. Daarna is het vechten geblazen. Of eigenlijk: verdedigen, want je moet proberen om de aanvallen op Makuhero City tegen te houden. De game is een eerste release, waarbij er in de loop van 2013 nog meer functie aan zullen worden toegevoegd. LEGO Hero Factory Brain Attack is gratis, maar er zit wel een shop in voor extra wapens.

Downloaden: LEGO Hero Factory Brain Attack (gratis, universeel, iOS 4.3+)

hero factory brain attack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2013, 17:13
Categorie Games
Onderwerpen lego, mobiel bankieren, teletekst, vlaanderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.