NinJump Deluxe is Apple’s gratis App van de Week

NinJump Deluxe is deze week de gratis App van de Week. In NinJump moet je als ninja een muur beklimmen en draken van je afslaan.

ninjump deluxeNinJump Deluxe van Backflip Studios is deze week de gratis App van de Week bij Apple. Een week lang kun je de game gratis downloaden en kennismaken met deze Doodle Jump-variant, waarbij je via muren aan de zijkant naar boven moet klimmen. Je bent een ninja, die onderweg te maken krijgt met draken, grote torren, apen die bijenkorven gooien, tropische slangen, papegaaipiraten en zeemonsters. Allemaal proberen ze te voorkomen dat je snel naar boven klimt. De game heeft originele muziek en geluidseffecten en je kunt de scores terugvinden op Game Center.

ninjump deluxe iphoneDe keuze voor NinJump Deluxe was eigenlijk wat ongelukkig: Apple selecteerde een game die nog niet was aangepast voor iOS 7. Gelukkig is er sinds vandaag een update uit met bugfixes, die NinJump Deluxe meteen geschikt maakt voor iOS 7. Maar daarmee is het nog steeds geen aanrader. iCulture-gameredacteur Bart na enige tijd spelen: “Verschrikkelijk, wat saai!” Nederlandse reviewers in de App Store reageren nogal verdeeld op deze game. Sommige roemen de knappe graphics, anderen vinden de game eentonig en klagen dat alles zich snel herhaalt. Met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren kan het geen kwaad om toch even te downloaden, vooral als je iemand bent die alles wat gratis is ongezien binnenslurpt. BackFlip Studio’s werd bekend door games als Paper Toss en Ragdoll Blaster.

Downloaden: NinJump Deluxe (tijdelijk gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2013, 17:41
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.