Nike+ FuelBand-app toont voortaan score van vrienden

Nike heeft een update voor de FuelBand-app uitgebracht, waardoor je voortaan jouw fuel-score kunt vergelijken met die van vrienden.

Nike Fuelband leaderboardDe iPhone-app van activiteitentracker Nike+ FuelBand is voorzien van een update, waardoor het voortaan mogelijk is om je vrienden toe te voegen. Daarmee heeft Nike wat extra competitiemogelijkheden aan de armband toegevoegd: je kunt namelijk op speciale ranglijsten zien hoe goed je het doet ten opzichte van je vrienden. Ook kun je voortaan foto’s delen op het moment waarop je een bepaald doel behaalt.

Op de nieuwe ranglijsten van Nike+ Fuelband’s app zie je hoeveel fuel jij en je vrienden tot nu toe hebben verzameld. De lijst kan worden gesorteerd om resultaten van alleen vandaag te tonen, of van een langere periode.

De Nike+ FuelBand is een armband met bewegingssensoren, die bijhoudt hoeveel je op een dag hebt rondgelopen of gesport. Met behulp van Bluetooth verbindt de armband met de bijbehorende iPhone-applicatie, zodat je vanuit de app kunt zien hoeveel ‘fuel’ je hebt behaald met je activiteiten. Je kunt iedere dag een bepaald bewegingsdoel instellen, waardoor de led-lampjes op de FuelBand aangeven hoeveel je op die dag nog moet gaan rondlopen.

Downloaden: Nike+ FuelBand (gratis, iPhone, iOS 5.0+, Nike FuelBand-armband vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 11:32
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.