Twitterrific voor iPhone krijgt badges voor pushberichten

Twitterrific 5 for Twitter is voorzien van symbolen, badges voor verschillende type pushberichten. Daardoor blijft je notification center opgeruimd.

Twitterrific 5Twitter-app Twitterrific heeft een update gekregen die aansluit op de onlangs geïntroduceerde pushberichten in de app. Verschillende soorten pushberichten, zoals privéberichten, mentions en nieuwe volgers, worden nu desgewenst voorzien van een eigen symbool bij een pushbericht. Als je die badges gebruikt, zijn berichten in het notificatiescherm opgeruimd. Het is een vluchtigere manier om te bekijken wat de laatste activiteit is op Twitter. Er zijn meer vernieuwingen gedaan in Twitterrific 5.2.1.

Nieuw is de introductie van Twitter-trends in de applicatie. Die tref je net als in andere Twitter-apps aan op de zoekpagina. In Twitterrific moet je daarvoor het linkermenu openen, op de zoekknop drukken en dan op het tabblad Tweets kijken. De derde grote nieuwe mogelijkheid is de ondersteuning van Favstar, een instrument waarmee je kan bijhouden wie welke tweet gefavoriet heeft. Je dient de optie apart in te schakelen. Daarna kan je een profielfoto ingedrukt houden om iemands Favstar-profiel te bekijken en kan je de Favstar-informatie van een tweet bekijken door bij een tweet te drukken op het ‘More Actions’-menu.

Twitterrific 5 pushmessagesTwitterrific 5.2.1 telt een groot aantal verbeteringen aan de app. Tweets laden allereerst sneller. Verder onthoudt de app nu bijvoorbeeld op welk zoektabblad je het laatst was, ververst de timeline nu automatisch als je een nieuwe tweet of een DM plaatst, kan je met veegbewegingen naar het begin of einde van een zin als je een tweet schrijft en past de overgang van dag- naar nachtstand aan op je locatie. De app vraagt daarom na de update meteen om je locatie. De app ondersteunt weergave van beurskoersen op de manier dat Twitter ze aanpakt en er zijn verbeteringen voor de VoiceOver-stand voor slechtzienden.

Bij de vorige update introduceerde Twitterrific pushberichten voor aanvankelijk 1n000 gebruikers per week. Inmiddels zit er geen limiet meer op het aantal gebruikers dat toegang krijgt tot de meldingen. Twitterrific spreekt van ‘native push notifications’ die je krijgt als je 2,69 euro neerlegt voor de app.

Downloaden: Twitterrific 5 for Twitter (€2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 12:41
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen pushberichten, twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.