Nik Snapseed foto-applicatie geschikt gemaakt voor iPhone

Snapseed is een fotobewerkingsapp voor de iPad, die nu ook is aangepast voor de iPhone. Je kunt er foto's mee bewerken, bijsnijden en van effecten voorzien.

nik-snapseedNik Software maakt fotobewerkingssoftware voor de desktop. Ze hadden ook een iPad-app met de naam Snapseed uitgebracht, die nu is uitgebreid naar een universele app, geschikt voor iPhone en iPod touch. Met de app kun je voor het eerst ook foto’s maken, de performance is verbeterd en foto’s bijsnijden is als functie toegevoegd. Ook zijn er diverse bugfixes opgelost. In Snapseed laad je een foto, waarna je deze kunt bewerken met één van de 11 beschikbare opties: autocorrectie, selectief aanpassen, rechtzetten en roteren, bijsnijden of voorzien van een filtertje, zoals Black & White, Sixties of Seventies. Er zijn dramatische effecten en grunge-effecten, je kunt focussen op een centraal object of een randje toevoegen aan je foto.

snapseed-ipad-iphoneNa het kiezen van een effect veeg je met je vinger op-en-neer om een feature-menu zichtbaar te maken. Je kunt hier zaken als helderheid en contrast aanpassen, waarna je links en rechts veegt om de intensiteit van het effect te verhogen of te verlagen. Het is mogelijk om meerdere features en effecten bovenop elkaar te stapelen. De app is zoals gezegd geschikt voor iPhone en iPad.

Downloaden: Snapseed (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2011, 23:28
Categorie Fotografie en video
Onderwerp snapseed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.