Nieuwsapps Flipboard en Pulse voor iPad en iPhone klaar voor iOS 7

Nieuwsapps Flipboard en Pulse zijn nu sneller en hebben een nieuw uiterlijk dat in lijn is met iOS 7. Ook heeft Fiipboard nieuwe diepte-effecten.

Flipboard Net voordat iOS 7 beschikbaar wordt gesteld is ook Flipboard voorzien van een nieuw uiterlijk en platter ontwerp. Zo heeft de nieuwsapp voortaan diepte-effecten (parallaxeffecten) en is de bediening van de app nu in lijn met iOS 7. Die zogenaamde parallaxeffecten, geïnspireerd op Apple’s wallpapers in iOS 7, zie je bijvoorbeeld terug in de covers van de Flipboard-tijdschriften. Deze covers omvatten het gehele scherm, maar wanneer je je iPhone of iPad kantelt wordt er meer van het beeld onthuld, wat een gevoel van diepte creëert.

Flipboard iOS 7Met deze effecten kan Flipboard een nieuwe truc aan het visuele repertoire toevoegen. De nieuwsapp werd door iCulture genoemd als één van de vijf applicaties die app-design hebben bepaald. Naast het nieuwe uiterlijk kun je na deze update ongewenste reacties beter beheren. Ongepaste reacties in je magazines kun je nu direct verwijderen, en ongepaste gebruikers kun je rapporten. Tot slot heeft Flipboard nog een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd en is de nieuws-en tijdschriftenapp nu een stuk sneller, doordat de app gebruik maakt van de manier waarop apps in iOS 7 inhoud in de achtergrond kunnen laden. Op diezelfde wijze is nieuwsapp Pulse vandaag geüpdatet. De app heeft een nieuw uiterlijk dat in lijn is met iOS7, en laadt nieuwe content voortaan in de achtergrond, zodat nieuwe artikelen meteen beschikbaar zijn bij het openen van de app.

Downloaden: Flipboard (gratis, universeel, iOS 5.0+)
Downloaden: Pulse (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 11:35
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, nieuws, parallax

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.