Nieuwe multiplayer-racegame: DrawRace van RedLynx

Wie nog een leuk spelletje voor dit weekend zoekt, zou eens naar DrawRace moeten kijken. Deze racegame van ontwikkelaar RedLynx kan met meerdere mensen gespeeld worden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

drawrace
Wie nog een leuk spelletje voor dit weekend zoekt, zou eens naar DrawRace moeten kijken. Deze racegame van ontwikkelaar RedLynx kan met meerdere mensen gespeeld worden, zelfs tegen mensen die aan de andere kant van de aardbol zitten.

Tipgever Tim heeft de game vandaag al de hele dag met collega’s gespeeld. Je kunt met een, twee of drie spelers tegen elkaar racen. Op het scherm teken je de ideale racelijn op het parcours, die meteen de snelheid bepaalt; snel tekenen betekent sneller rijden en langzamer tekenen is afremmen. Na het starten van de race gaat het erom als eerste te finishen. Er zitten 20 verschillende tracks in de game, waarbij je ook op afstand tegen anderen kun spelen.

De Draw-and-Drive-bediening is compleet nieuw voor dit genre. Ontwikkelaar RedLynx is gevestigd in Finland en werd eerder bekend door de serie RedLynx Trials, met meer dan 20 miljoen spelers op de desktop. Ook maakten ze Monster Truck Nitro voor de pc, Mac en iPhone.

Downloaden: DrawRace (€0,79)

drawrace

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen game, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.