Nieuwe navigatiesoftware voor de iPhone: Roadee in de App Store

oadee is een nieuwe navigatie-applicatie voor de iPhone. Het is gebaseerd op de kaarten van het Open Street Map-project, maar het is bovenal goedkoop: slechts €1,59. Je krijgt daarbij echter geen gesproken navigatie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

roadeeRoadee is een nieuwe navigatie-applicatie voor de iPhone. Het is vanaf vandaag in de App Store verkrijgbaar en kan zich nu al duidelijk onderscheiden van de rest: het is supergoedkoop. Slechts €1,59 kost de applicatie, die gebruik maakt van de kaarten van het Open Street Map-project. De routeinformatie wordt geleverd door Cloudmade.com en het kaartmateriaal zelf is niet in de applicatie zelf aanwezig, maar wordt tijdens het gebruik realtime opgehaald. Je hebt er dus een onbeperkt mobiel internetabonnement voor nodig en je moet in regio’s blijven waar de data-ontvangst goed is (en uiteraard rekening houden met (hoge) roamingkosten in het buitenland!).

Je krijgt bij Roadee op de iPhone ook geen gesproken aanwijzingen, maar daar wordt wel aan gewerkt. In plaats daarvan kijk je regelmatig op het scherm om te zien wanneer de volgende afslag komt. De ontwikkelaar werkt aan een flitspaalfunctie en andere verkeersmeldingen.

roadee voor iphone

Downloaden: Roadee (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:19
Categorie Navigatie
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.