Nieuwe games van Gameloft, korting op oude bestsellers

Gameloft gaat dit najaar een aantal games uitbrengen. Guitar Rock Star is al verkrijgbaar, maar Midnight Bowling, CSI Miami en TV Show King komen eraan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Guitar Rock TourGameloft heeft de iPhone ontdekt en blijft maar doorgaan met het uitbrengen van interessante games, zoals Guitar Rock Tour: een Tap Tap Revenge-achtig spel waarbij je op een drumstel of gitaar nummers moet naspelen. Vergeleken met de concurrentie is dit spel grafisch mooier vormgegeven, maar dat mag ook wel voor de prijs die Gameloft vraagt: €5,99.

midnight bowlingMidnight Bowling kost €3,99 in de App Store en probeert met performance en graphics van andere bowlinggames te winnen. Je kunt de bowlingbal en het karakter aanpassen. In Party Mode speel je tegen maximaal 3 vrienden, in Career Mode speel je op vijf verschillende locaties.

tv show kingTV Show King (€5,99) is een tv-quiz met meer dan 3.000 vragen in zes verschillende categorieën: geschiedenis, geografie, literatuur, amusement, sport en wetenschap. Je kunt je spelfiguurtje aanpassen en in multiplayer-mode realtime aan een online quiz meedoen, met andere spelers wereldwijd. Tijdens het spelen kun je het gewonnen geldbedrag verdubbelen of alles kwijtraken.

csi_miamiDe vierde game in het rijtje is CSI Miami. Ga aan de slag als rechercheur en onderzoek een moord. CSI Miami is het officiële spel van de tv-serie. In het spel ga je bewijs verzamelen en analyseren, getuigen interviewen en natuurlijk ook de nodige autopsies uitvoeren. De hoofdfiguren in de serie zoals Horatio, Calleigh, Eric en Dr. Alexx Woods zijn in het spel nagemaakt, zodat er “total immersion” plaatsvindt. CSI Miami bevat ook 10 minigames en toegang tot bonusvideo’s uit de tv-serie. Dit spel kost €5,99.

Een aantal oudere games van Gameloft zijn op dit moment in de aanbieding (20% korting): Asphalt 4: Elite Racing, Real Football 2009, Chess Classics en Brain Challenge.

(Deels) via: Belgium iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 22:38
Categorie Games
Onderwerpen bowling, game, gameloft, spel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.