Nieuwe game Stay Alight HD voor iPad tijdelijk gratis

Elke zondag presenteren we op iPhoneclub de leukste tijdelijk gratis apps. Daar zit vaak ook veel moois tussen voor iPad-gebruikers, want steeds meer apps zijn universeel. Stay Alight is een app die daarbij onze aandacht trok. De app verscheen begin april in de App Store en is nu voor het eerst gratis te krijgen. Het […]

stay-alightElke zondag presenteren we op iPhoneclub de leukste tijdelijk gratis apps. Daar zit vaak ook veel moois tussen voor iPad-gebruikers, want steeds meer apps zijn universeel. Stay Alight is een app die daarbij onze aandacht trok. De app verscheen begin april in de App Store en is nu voor het eerst gratis te krijgen. Het gaat om een physics game waarbij je te maken krijgt met de zwaartekracht. Hoofdpersoon is Mr. Bulb, een gloeilampje.

Hij is expert in het uitroeien van monster-microbes. Jij gaat hem helpen om de planeet te bevrijden van de parasieten. Je moet de plekken waar de parasieten zich hebben verstopt ontdekken en ze daarna vernietigen en hebt daarbij te maken met zwaartekracht en andere natuurwetten. De mooie graphics maken deze game helemaal af.

Sinds Stay Alight HD begin april in de App Store verscheen zijn er al twee updates uitgebracht, die de kinderziektes eruit hebben gehaald. Je kunt beter richten en er is een nieuwe indicator die de kracht van je schot aangeeft. Ook zit er meer uitleg in de app. Leuk om te spelen en erg mooi uitgevoerd.

Downloaden: Stay Alight HD (tijdelijk gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 4.5+)

stay-alight-hd-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2013, 19:03
Categorie Games
Onderwerp afstandsbediening

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.