Need for Speed Shift uit de App Store verwijderd

Electronic Arts heeft de game Need for Speed Shift uit de App Store verwijderd. Dit nadat ze de game een week geleden nog goedkoper aanboden.

Need for Speed ShiftHeb je het iPad-racespel Need for Speed Shift nog kunnen downloaden, toen hij op 2 december tijdelijk gratis werd aangeboden? Dan was je er misschien op het nippertje bij. De game lijkt namelijk uit de App Store te zijn verdwenen. Volgens uitgever Electronic Arts stond het verwijderen van de game op de planning. De game moest slechts voor beperkte tijd beschikbaar zijn.

In Need for Speed Shift was het mogelijk om zelf in de virtuele cockpit te kruipen, waardoor ook autocrashes er indrukwekkend uit konden zien. Inmiddels is het vervolg op de game, Shift 2 Unleashed, al een paar maanden in de App Store te vinden. EA verklaarde het volgende tegenover iPhoneclub:

[Need for Speed Shift] was voor een beperkte tijd beschikbaar gesteld.

iPad-bezitters die de game eerder al hebben geïnstalleerd, kunnen hem gewoon blijven spelen. Dankzij de komst van iCloud is het zelfs geen ramp meer wanneer je de game van je iPad hebt verwijderd: je kunt hem nog steeds via het Aankopen-tabblad in de App Store opnieuw downloaden. Alleen gebruikers die de game ooit nog graag eens wilden aanschaffen worden door de verwijdering gepasseerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 17:19
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, need for speed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.