Need for Speed: Hot Pursuit en Mortal Kombat 3 voor iPad tijdelijk goedkoop

iPad-spellen Need for Speed Hot Pursuit en Ultimate Mortal Kombat 3 kosten tijdelijk maar 89 eurocent. Normaal worden de games voor €4,49 aangeboden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Need for SpeedElectronic Arts heeft de iPad-spellen Need for Speed Hot Pursuit en Ultimate Mortal Kombat 3 tijdelijk in prijs verlaagd, waardoor je maar 89 eurocent betaalt om één van de games uit de App Store te plukken. Je bespaart hierdoor aardig wat: de games worden normaliter verkocht voor €4,49 per stuk. Ultimate Mortal Kombat 3 is een rechtstreekse port van het beruchte jaren ’90-spel, terwijl Need for Speed speciaal voor de iPad is gemaakt en is gebaseerd op het gelijknamige spelcomputer-spel.

Need for Speed Hot Pursuit staat al sinds 2011 in de App Store en is in de afgelopen jaren aardig vaak afgeprijsd geweest. In december was de game voor het laatst verkrijgbaar voor 89 eurocent, als deel van EA’s grote uitverkoop rond de feestdagen. Hetzelfde geldt voor de tevens sinds 2011 verkrijgbare Ultimate Mortal Kombat.

Mortal Kombat

Hoe lang beide games afgeprijsd zullen zijn, is nog niet duidelijk. Eerdere aanbiedingen van Electronic Arts duurden ongeveer een week. We raden je sowieso aan om goed in de App Store te kijken of een actie nog geldt, voordat je blindelings op de koop-knop drukt.

Downloaden: Ultimate Mortal Kombat 3 (€0,89, normaal €4,49, iPad, iOS 3.2+)
Downloaden: Need for Speed Hot Pursuit (€0,89, normaal €4,49, iPad, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2013, 16:42
Categorie Games
Onderwerp need for speed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.