FIFA 13 en Need for Speed Most Wanted vandaag 89 cent

FIFA 13 en Need for Speed Most Wanted zijn vandaag goedkoop te downloaden op de iPhone en iPad: voor 89 cent in plaats van 6 euro per stuk.

FIFA 13 aanbieding iPhoneUitgevers trekken massaal hun trucendoos open om nog even in de spotlight te staan tegen het einde van het jaar, en torenhoog in de hitlijsten te belanden op het moment dat de App Store volgende week sluit vanwege kerst. Uitgever EA doet vandaag twee prominente, nieuwe titels flink in de aanbieding. FIFA 13 en ex-Game van de Week Need for Speed Most Wanted zijn vandaag voor slechts 89 cent per stuk te downloaden. Beide games zijn universeel, dus voor de iPhone, iPod touch en iPad.

NFS Most Wanted updateNeed for Speed Most Wanted is eveneens voorzien van een update. Versie 1.0.2 voegt twee nieuwe, in de game te kopen auto’s toe aan de stal bolides die je al voorhanden had: de Marussia B2 en befaamde Pagani Zonda R. Je kan de wagens onder andere op hun staart trappen in twee nieuwe Hot Ride-evenementen, waarbij je een zo snel mogelijke tijd moet neerzetten terwijl je aan alle kanten door de politie lastig wordt gevallen. Eveneens zijn er nieuwe achievements beschikbaar, die vrijkomen naarmate je meer auto’s in de app spaart. Er zijn ten slotte nieuwe NFS Edition-auto’s die je in periodes van één week voor veel (in-game) geld kan kopen.

Het voetbalspel FIFA 13 werd voor het laatst eind november geüpdatet, waarna de game voorzien is van de FIFA Ultimate Team-stand waarin je een droomteam kan samenstellen van de beste voetballers ter wereld – maar wel even een paar stapjes daaronder begint. De modus komt naast de conventionele competitie- en toernooistanden, waarin je onder andere met alle clubs uit de Eredivisie aan de slag kan.

Ook Infinity Blade II is vandaag goedkoop. Het sierlijke zwaardvechtspel scoort een gemiddelde App Store-waardering van 4,5 sterren op 2438 beoordelingen en is al veelvuldig in de aanbieding geweest, maar kan niet in het rijtje ontbreken.

Downloaden: FIFA 13 (€0,89, was €5,99, universeel, iOS 4.0+)
Downloaden: Need for Speed Most Wanted (€0,89, was €5,99, universeel, iOS 4.0+)
Downloaden: Infinity Blade II (€2,69, was €5,99, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 10:39
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, FIFA, infinity blade, need for speed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.