Nederlandse gamerecensie-app Gametron voor de iPad uitgebracht

De Nederlandse applicatie Gametron is uitgebracht. Het biedt minstens één review van een game per dag, luidt de belofte, en wordt geschreven door een legertje van Insidegamer.nl-redacteuren.

Gametron voor de iPad gamereviewsGametron, een applicatie waarin games voor de iPad worden gerecenseerd, is sinds gisteren in de App Store te vinden. Een delegatie van de redactie van de website Insidegamer schrijft de recensies. Die worden in de app gepresenteerd onder de noemers ‘laatste recensies’, maar er is ook een pagina ‘aanraders’ waar de hoogst gewaardeerde games staan. De kleine artikelen zijn gekoppeld aan een ‘direct kopen’-knop, die je doorverwijst naar de App Store. Vorige week besproken we de applicatie op iPadclub al uitgebreid.

De te downloaden applicatie was er al twee maanden voor de iPhone, maar is na de update van gisteren ook geschikt gemaakt voor de iPad. Opvallend is dat de inhoud van de apps daadwerkelijk afwijkt: in de versie voor de iPad worden geen pure iPhone-games besproken en vice versa.

Downloaden: Gametron (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2011, 16:14
Categorieën Amusement, Games, Nederlandse apps
Onderwerpen game, muziek, recensies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.