iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België
iCulture: Nederlandse apps

Dit zijn de leukste nieuwe Nederlandse apps van november 2019

Wat waren de leukste Nederlandse en Belgische apps van de maand november 2019? iCulture zet de interessantste apps van november 2019 voor je op een rijtje.

Ook in Nederland en België worden heel wat interessante apps gemaakt. In dit maandelijkse overzicht brengen we de beste Nederlandse iPhone apps bij je onder de aandacht. Het is een mooie aanvulling op onze wekelijkse rubriek App Gemist, waarin je apps van over de hele wereld vindt. De meeste apps zijn nieuw, maar soms vind je er ook eentje tussen die een flinke update heeft gekregen.


Eerder deze maand besproken op iCulture:

Heb je zelf een leuke of interessante app ontwikkeld? Stuur ons dan een mailtje via redactie@iculture.nl of hou ons op de hoogte via het contactformulier!

iCulture App van de Maand: NL-Alarm
Morgen krijgen we om 12:00 weer een testbericht van NL-Alert. Deze nieuwe app moet als aanvulling dienen voor dit landelijke alarmmiddel. Van NL-Alarm krijg je op basis van jouw locatie een melding zodra er een NL-Alert wordt verzonden naar die locatie. Mocht je dus voor welke reden dan ook géén NL-Alert krijgen, ben je toch op de hoogte. Je hebt natuurlijk wel een internetverbinding nodig.

NL-Alarm app

In NL-Alarm zie je ook een overzicht van alle meldingen die op dit moment actief zijn. Heb je een melding te snel weggedrukt, of wil je nog eens weten wat het advies is? Dan kun je hem weer terugvinden.

Nogmaals: NL-Alarm is geen vervanger van NL-Alert.

Focus

Ben je vaak aan het wisselen tussen apps op je Mac, maar zie je soms niet meer welke app nou actief is? Daarvoor kun je Focus downloaden. Deze app zet het icoontje van de actieve app linksonder in de hoek van je scherm. Zo houd je altijd zicht op welke app nu actief is. De grootte van dit icoon kun je instellen naar jouw voorkeuren. Focus is het proberen waard als je graag veel orde houdt op je Mac!

Gifthings

Het is bijna Sinterklaas en kerstmis, dus dat betekent verlanglijstjes maken. Download alvast de Nederlandse app Gifthings. Met deze app krijg je te zien bij welke winkel je de producten op het lijstje kunt bestellen. De app ondersteunt onder andere het assortiment van MediaMarkt, bol.com en Coolblue. Gifthings zorgt er ook voor dat je een product kunt claimen, zodat hetzelfde niet twee keer wordt gekocht. Maak je je eigen lijstje, en weet je weer eens niet wat je wil hebben? Dan doet Gifthings suggesties.

Basic-Fit

Sinds deze maand kunnen Basic-Fit-leden met een Apple Watch hun workouts naar een hoger niveau tillen. De app is voor het eerst op de Apple Watch te downloaden en biedt een handig overzicht van al je (geplande) workouts. De virtuele groepslessen die je al eerder op je iPhone vond, staan nu ook op je Apple Watch. Je iPhone is hierdoor minder nodig.

Peaks

Peaks is een app om mee te beleggen. Je kunt zelf inleggen, maar ook automatisch inleggen met je wisselgeld. Tot voor kort konden alleen Rabobank-klanten deze tweede functie gebruiken. Nu zijn ING en ABN AMRO ook aangesloten. Als het activeert worden al je betalingen naar boven afgerond op de hele euro. Dit wisselgeld wordt belegd van milde tot risicovollere aandelenfondsen. Peaks beweert duurzaam te beleggen, maar je hebt geen keuze om bepaalde bedrijven uit te sluiten.

Je betaalt voor Peaks. Hoeveel, dat is afhankelijk van je vermogen binnen de app. Maak voor jezelf de afweging of je niet beter ‘gewoon’ kunt beleggen.

Lees verder voor ons hoofdoverzicht Beste Nederlandse apps voor iPhone en iPad!

Bekijk ook

Beste Nederlandse apps voor iPhone en iPad

We hebben de beste Nederlandse iPhone-apps voor je bijeen gebracht in dit overzicht van iCulture. Of je nou beginnend of ervaren iOS-gebruiker bent: deze apps wil je op je iPhone hebben!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.