Nederlandse applicatie MyOrder: drankjes bestellen met je iPhone

In de App Store is de Nederlandse applicatie MyOrder verschenen, een applicatie waarmee je vanaf een terras drankjes kunt bestellen en afrekenen met je iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

myorderIn de App Store is vanaf vandaag de iPhone-applicatie MyOrder verkrijgbaar. We hebben MyOrder bij de bespreking van de Rabobank-applicatie CashMS al kort hierover gehad: met deze iPhone-applicatie kun je een café drankjes bestellen en afrekenen via je mobiele telefoon. Er zijn inmiddels al een dertigtal locaties waar je MyOrder kunt gebruiken. Via je iPhone geef je aan wat je wilt drinken en bij welk tafelnummer je zit. Na het afrekenen worden de drankjes vanzelf bij je tafeltje afgeleverd. Het was al mogelijk om via de webapplicatie i.myorder.nl de bestelling te plaatsen.

myorderMet de iPhone-applicatie (gratis verkrijgbaar in de App Store) kan het nu dus ook met een native applicatie.

Voor het betalen van de drankjes maak je gebruik van SMS Betalen van Rabobank. Dit werkt ongeacht bank en provider. De applicatie bevat de tabbladen Locaties (om te kijken waar je MyOrder kunt gebruiken), Menukaart, Bestellen, Historie en Meer. Afhankelijk van het gekozen café krijg je een menukaart te zien, kun je je bestelling plaatsen en afrekenen. Via de knop Meer kun je de openstaande bestellingen zien en de instellingen wijzigen, waaronder de betaalmethode, het opvragen van saldo, wijzigen van de pincode en het bekijken van je profiel. Als alternatieve betaalmethode kun je ook voor contant kiezen.

Als je de applicatie start moet je eerst je mobiele nummer invoeren om
de MyOrder-pincode via SMS aan te vragen. Daarbij krijg je je eerste drankje (ter waarde van 2 euro) gratis.

Downloaden: MyOrder (gratis)

myorder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:07
Categorie Lifestyle
Onderwerpen bestellen, horeca, myorder, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.