Seesmic werkt aan iPhone-applicatie

Seesmic is van plan een iPhone-applicatie te maken waarmee je berichtjes op Twitter en Facebook kunt publiceren. Maar voegt dat nog iets toe aan het huidige aanbod?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

seesmic logoSeesmic-oprichter Loic Le Meur heeft bekendgemaakt dat er een iPhone-versie komt van de Seesmic Desktop, een desktopprogramma op basis van Adobe Air waarmee je updates op Twitter en Facebook kunt plaatsen. Er wordt gewerkt aan een iPhone-applicatie, waarvan de details op 10 juli tijdens een evenement van TechCrunch zullen worden onthuld. Seesmic zal dan ook meer bekendmaken over een browserapplicatie, waarmee ze bezig zijn.

Volgende week komt er een nieuwe versie van de desktopclient aan, waarmee je de stroom berichtjes van Twitter en Faceboook in één kolom kunt samenpersen. Op dit moment worden de verschillende berichtenstromen nog over meerdere kolommen verdeeld. De nieuwe versie bevat ook een knop waarmee je een tweet op meerdere Twitter-accounts kunt posten. Nooit van Seesmic gehoord? Helemaal onbekend en onbemind is het niet; de Adobe Air-versie wordt per dag 10.000 keer gedownload.

Of de iPhone-applicatie ook zo’n succes wordt, valt nog te bezien: er is op dit moment al een behoorlijk groot aanbod van Twitter-apps en applicaties waarmee je berichtjes op sociale netwerksites kunt publiceren.

Via: TechCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:18
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.