Nederlandse app SexTrack meet seksprestaties in bed

De applicatie SexTrack is bedoeld om je seksleven en bedprestaties te meten. Dit doe je door de iPhone in bed te leggen en daarbij de bewegingen te laten meten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sextrack iphoneIedereen kent wel apps zoals SleepCycle, waarmee je je slaappatroon kunt meten aan de hand van bewegingen in bed. Nu is er ook een app die je seksprestaties meet aan de hand van bewegingen. De app is gemaakt door het Nederlandse bedrijf Parachute. De app SexTrack geeft mensen inzicht in hun bedprestaties door de iPhone op het bed of een andere zachte ondergrond te leggen. Na afloop meldt de app een totaalscore, zodat je je activiteiten kunt vergelijken. Het aantal bewegingen, de tijdsduur, snelheid en intensiteit van de seks wordt gemeten en na afloop kun je aan de hand van grafieken kijken of er nog ergens verbeterpunten liggen. Ben je tevreden over het resultaat, dan kun je dit (eventueel anoniem) via sociale netwerken delen en vergelijken met anderen.

Je kunt daarnaast ranglijsten bekijken op basis van dagelijkse of maandelijkse cijfers. Overigens gaat het niet alleen om de spreekwoordelijke ‘lengte’, maar kan een gebruiker zelf ook nog invloed uitoefenen op de totaalscore.

Downloaden: SexTrack (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2011, 22:57
Categorie Lifestyle
Onderwerpen seks, tracker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.