Gratis online luchtgevechten op de iPad in MetalStorm Online

MetalStorm Online is Top Gun voor de iPad en laat je plaatsnemen in een straaljager in online luchtgevechten. Tussen de gevechten door kan je de straalwager opwaarderen, maar dat kan in de kosten lopen.

iPad MetalStorm Online explosie op blauwe luchtMetalStorm Online is een nieuwe free-to-play online game voor de iPad en iPhone. Eerst krijg je een korte training waarin je leert hoe je je straaljager moet bewegen door de iPad te kantelen, te versnellen en hoe je je geschut gebruikt. Als je dat onder de knie hebt, kun je raketten, kanonnen en andere uitbreidingen kopen om je gevechtsvliegtuig sterker of sneller te maken. Dan onthult het spel zich aan je en kan je online vliegen over fraaie berglandschappen terwijl je andere kisten uit de lucht schiet.

Er zijn twee speltypes. Je kan een duel aangaan tegen één andere speler, of je kan vliegen met een andere speler samen en het opnemen tegen horde na horde computergestuurde luchtvechters. Voor aanvang van elke pot kun je nieuwe uitrusting kopen en daar schuilt het verdienmodel van MetalStorm. De raketten en wapens die je kan kopen via prijzige in app-aankopen zijn een stuk beter dan de toegankelijke modellen. ‘Gelukkig’ kan je echt geld in het spel investeren om de wapens te kopen.

MetalStorm Online is een beetje wennen qua besturing op de iPad. Je moet de tablet in een goede startpositie vasthouden, want je moet de iPad soms bijzonder ver kantelen om capriolen uit te halen. Je moet er even doorheen bijten. Dan biedt MetalStorm indrukwekkende luchtgevechten voor ongelooflijk weinig geld.

Downloaden: MetalStorm Online (gratis)

iPad MetalStorm Online recht omhoog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2011, 19:14
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.