Nederlandse app Coen helpt ZZP’ers bij registratie van uren en ritten

Coen is een Nederlandse app voor freelancers en ZZP'ers. Met de app kun je uren en ritten registreren

coen appAls ZZP’er zul je net als grotere bedrijven een administratie moeten bijhouden. Alleen zul je het allemaal zelf moeten doen, terwijl je liever bezig wilt gaan met geld verdienen voor de klant. Coen is een Nederlandse app die daarbij helpt en die momenteel met 60% korting verkrijgbaar is. Met Coen kun je bijhouden waar je dagelijks je uren aan besteedt. En bovendien kun je gereden kilometers registreren, waarbij je een uitsplitsing maakt naar klanten of projecten. Per dag, week of maand houd je een gedetailleerd overzicht bij, dat je kan exporteren naar een Excel-document. iCloud-synchronisatie zorgt ervoor dat de gegevens tussen iPhone, iPad en andere iOS-apparaten steeds op elkaar zijn afgestemd.

Coen is bedoeld voor ZZP’ers, freelancers, interim-managers en andere kleine zelfstandigen die zelf hun administratie moeten doen. Je betaalt eenmalig €2,99 voor de app en hoeft geen abonnementskosten te betalen. Niet alles is mogelijk met de app. Zo kun je niet direct facturen uitdraaien op basis van de gewerkte uren. En ook is er nog geen geoptimaliseerde iPad-versie, wat juist handig zou kunnen zijn als je wat meer overzicht wilt. Wat mij betreft had de app ook wel iets meer met grafieken kunnen doen – of als de maker het helemaal mooi wil aanpakken: infographics die laten zien hoeveel tijd je aan welke projecten kwijt bent geweest, bij welke klanten je de meeste reistijd kwijt bent en op welke dagen je het meeste werk verzet.

Wel zitten er een paar slimme functies in, zoals het laden van afspraken uit de agenda en afgelegde ritten op het scherm ‘Nog toewijzen’. Je kunt de afspraken meteen toewijzen aan een klant of project. Alle zeven functies zijn bereikbaar vanaf het startscherm van de app.

Downloaden: Coen (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2012, 13:15
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen kilometerregistratie, werk, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.