Navmii GPS Live Nederland: nieuwe iPhone-navigatie voor 3,99 euro

Navmii heeft navigatiesoftware voor Nederland uitgebracht, dat maar €3,99 kost. De software werkt ook offline en maakt gebruik van kaartmateriaal van het Nederlandse bedrijf AND.

Navmii iPhone NederlandNavmii heeft de applicatie Navmii GPS Live Nederland uitgebracht, een navigatie-oplossing voor heel Nederland die maar 3,99 euro kost. De software maakt gebruik van kaartmateriaal van het Nederlandse bedrijf AND. In de App Store zijn op dit moment vier varianten te vinden: Nederland, Spanje, Duitsland (allemaal €3,99) en Nigeria (maar liefst €64,99!).

Bij deze navigatiesoftware worden de kaarten lokaal op je iPhone opgeslagen, zodat je ook in het buitenland geen dataverbinding nodig hebt. De knoppen van deze applicatie zijn extra groot gemaakt, zodat ze op de iPhone makkelijk te bedienen zijn. Dankzij multitouch kun je op de kaart zoeken naar je bestemming, wanneer je niet over het exacte adres beschikt (maar bijvoorbeeld wel weet dat je ergens aan de oostkant van Utrecht moet zijn). De kaarten zijn in 2D- of 3D-weergave te zien en in dag- of nachtweergave, net als bij andere navigatiesoftware.

Navmii maakt gebruik van Microsoft Bing om lokale zoekresultaten te vinden, bijvoorbeeld winkels en hotels (hiervoor is wel een internetverbinding vereist). Een ander extraatje is de mogelijkheid om vanuit de applicatie toegang te krijgen tot je iPod-muziekbibliotheek. Als er mensen zijn die al ervaringen hebben met deze nieuwe software, zijn we natuurlijk erg benieuwd.

Downloaden: Navmii GPS Live Nederland (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2010, 18:19
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.