Navigon viert 1 miljoen gebruikers met 50 procent korting

Navigon viert 1 miljoen gebruikers en 1 jaar in de App Store met een kortingsactie van 50% voor de meeste navigatieapps.

navigon feestNavigon is jarig, want vandaag staat de iPhone-applicatie Navigon MobileNavigator een jaar in de App Store. Ook hebben ze nog iets anders te vieren, want er zijn nu 1 miljoen wereldwijde gebruikers van de iPhone-applicatie. Als je alle wereldwijde App Stores combineert staat de Navigon-applicatie bovendien op nummer 1 in de ranglijst van applicaties die het meest hebben opgebracht. De Navigon-app stond in de lijst met favorieten van Apple-medewerkers, in de Rewind 2009-lijst met beste apps van vorig jaar en was te zien in Apple-advertentiecampagnes. Om dit alles te vieren geldt er tot 15 augustus een korting van 50 procent op alle Europese versies van Navigon MobileNavigator. De korting geldt ook voor de meeste regionale versies. Bovendien zijn in app aankopen zoals Traffic Live en Panorama View 3D voor de helft van de normale prijs te koop.

Navigon was in 2009 de eerste volledige navigatieoplossing voor de iPhone. Er werd in het eerste jaar flink aan gesleuteld, want er kwamen hetzelfde jaar zes grote updates uit, met meer dan 30 nieuwe functies. Bij de laatste update kreeg je nieuw kaartmateriaal van NAVTEQ. En er komt binnenkort nog meer nieuws aan, dat voor Nederlandse gebruikers interessant is. Navigon is ook bezig met een carkit voor de iPhone 4, maar daarvoor zullen we nog tot komend najaar moeten wachten.

Tijdens de actieperiode van 12 t/m 15 augustus is MobileNavigator EU in de Nederlandse App Store verkrijgbaar voor 44,99 euro en MobileNavigator Benelux voor 34,99 euro. Traffic Live en Panorama View 3D kosten tijdens de actieperiode respectievelijk 9,99 euro en 4,99 euro.

Downloaden:

  • MobileNavigator EU: van €89,99 voor €44,99
  • MobileNavigator Benelux: van €69,99 voor €34,99
  • Traffic Live (via in app-aankoop): van €19,99 voor €9,99
  • Panorama View 3D (via in app-aankoop): van €9,99 voor €4,99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2010, 11:47
Categorie Navigatie
Onderwerpen jubileum, korting, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.