Navigatie tijdens WK 2010: CoPilot Live Zuid-Afrika voor iPhone

CoPilot Live Zuid-Afrika is navigatiesoftware voor Zuid-Afrika, zodat je straks tijdens het WK Voetbal 2010 de weg kunt vinden.

copilotMocht je plannen hebben om naar het WK Voetbal in Zuid-Afrika te gaan, dan is het slim om niet in de verkeerde township terecht te komen. Om de weg te vinden kun je nu de applicatie CoPilot Live South Africa downloaden, navigatiesoftware voor de iPhone waarmee je probleemloos de weg naar het stadion vindt. CoPilot brengt al navigatiesoftware voor Europese landen uit, ook voor Android en Windows Mobile.

Deze versie voor Zuid-Afrika bevat kaarten die lokaal op je telefoon worden bewaard. Je hebt dus niet te maken met roamingkosten. Net als bij eerdere WK’s zullen de voetbalwedstrijden in meerdere steden plaatsvinden, die soms op meer dan 200 kilometer afstand van elkaar liggen. Als je toch moet reizen kun je met deze navigatiesoftware meteen ontdekken wat er langs de snelweg te beleven valt aan toeristische bezienswaardigheden, maar ook pinautomaten, hotels, restaurants, autoverhuur en luchthavens zijn als POI meegeleverd. CoPilot Live levert daarnaast route-informatie naar specifieke ingangen van het stadion.

copilot zuid afrika

Helaas is de software wel relatief duur: €42,99 voor één land. De software is geschikt voor iPhone 3G en iPhone 3GS en je hebt minimaal OS 3.0 nodig. CoPilot Live South Africa neemt 164MB in beslag. Op Flickr is een flinke hoeveelheid screenshots te vinden.

Downloaden: CoPilot Live Zuid-Afrika (€42,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2010, 21:56
Categorie Navigatie
Onderwerpen afrika, copilot, Navigatie, voetbal, wk 2010

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.