NASA Visualization Explorer: boeiende wetenschap op je iPad

NASA Visualization Explorer is een app waarmee je allerlei interessante wetenschappelijke info op je iPad kunt bekijken. De app toont de activiteiten en resultaten van het vele onderzoek dat de NASA doet, niet alleen in de ruimte maar ook op Antarctica.

nasa-visualization-explorerDe NASA is behoorlijk actief met het maken van apps. Zo hebben ze AstroApp: Space Shuttle Crew, een app waarmee je de bemanning van de Space Shuttle kunt bekijken. Maar ze doen bij de NASA nog veel meer, zoals onderzoek naar klimaatverandering en nieuwe materialen. De NASA Visualization Explorer-app brengt die wetenschappelijke info naar je iPad. Je kunt door de diverse onderzoeksprojecten bladeren en bekijken welke opzienbarende ontdekkingen ze hebben gedaan. De app zit boordevol video’s, foto’s en achtergrondinformatie maar je hebt er wel minimaal iOS 4.3 voor nodig.

Je ziet de aarde zoals nooit tevoren en komt op plaatsen waar je als vakantieganger nooit zult komen. Elke week zullen er nieuwe artikelen aanwezig zijn in de app.

Downloaden: NASA Visualization Explorer (gratis)

nasa-explorer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2011, 16:54
Categorie Onderwijs
Onderwerp wetenschap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.