Namco brengt Hello Kitty Twitter-applicatie uit

Namco heeft een officiële Hello Kitty Twitter-applicatie uitgebracht. Deze is voorzien van twee skins: de klassieke ‘Kitty White’ en de roze ‘Kitty and Love Teddy’. Qua functionaliteit is het een complete Twitter-applicatie met zoekfunctie, verschillende lettertypes in je tijdlijn, push notificaties wanneer je een DM of reply krijgt, een URL-verkorter en de mogelijkheid om foto’s […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hello kittyNamco heeft een officiële Hello Kitty Twitter-applicatie uitgebracht. Deze is voorzien van twee skins: de klassieke ‘Kitty White’ en de roze ‘Kitty and Love Teddy’. Qua functionaliteit is het een complete Twitter-applicatie met zoekfunctie, verschillende lettertypes in je tijdlijn, push notificaties wanneer je een DM of reply krijgt, een URL-verkorter en de mogelijkheid om foto’s te uploaden. Ook ondersteunt de applicatie meerdere accounts. Je kunt de scrollsnelheid door je tijdlijn aanpassen, je tijdlijn automatisch verversen of je iPhone schudden om de getoonde informatie te vernieuwen.

De Hello Kitty-app biedt ook nog wat leuke extra’s. Zo kun je aan het roulettewiel draaien als je een bepaald aantal Twitter-berichten hebt gepubliceerd. Je verdient dan steeds een puzzelstuk, totdat je genoeg hebt om een wallpaper samen te stellen. De app is alleen geschikt voor de iPhone 3GS en 4, niet voor oudere toestellen zoals de iPhone 3G en tweede generatie iPod touch.
hello kitty iphone
De app kan maximaal 50 tweets gelijktijdig aanleveren en toont niet de oudere die je daardoor misloopt. Voor een volgende versie staat gepland dat je te zien krijgt hoeveel niet-aangeleverde tweets je hebt gemist.

Downloaden: Helly Kitty app for Twitter (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 9:42
Categorieën Sociaal netwerken, Uncategorized
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.