N.O.V.A. 3 krijgt mooie graphics dankzij Unreal Engine

N.O.V.A. 3 zal worden gemaakt met Unreal Engine, zo blijkt uit gelekte info. Gameloft zal dit jaar de nieuwe NOVA-versie in de App Store komen, samen met drie andere games die met Unreal Engine zijn gemaakt.

nova gameDe first person shooter N.O.V.A. 2 was een van de eerste games die is aangepast voor de iPad 2. Maar daar blijft het niet bij, want de ontwikkelaars zijn alweer met de volgende stap bezig. Ze werken momenteel aan N.O.V.A. 3, waarbij gebruik zal worden gemaakt van Unreal Engine 3, van Epic Games. Dat belooft indrukwekkende graphics, net zoals Epic Games eerder al deed met de game Infinity Blade. Gameloft is van plan vier games op de markt te brengen, die met Unreal Engine 3 zijn gebouwd.

Helaas heeft Gameloft niet laten weten om welke vier games het gaat, maar N.O.V.A. 3 zou in ieder geval één ervan zijn. De game komt nog dit jaar op de markt. De eerste twee versies van de game deden het erg goed, zowel commercieel als in de reviews. N.O.V.A. 2 kreeg al juichende kritieken vanwege de mooie graphics. Nog meer grafisch moois? Kijk dan ook eens naar Rage HD.

Downloaden huidige versie: N.O.V.A. 2 (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2011, 23:14
Categorie Games
Onderwerp nova

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.