Camera+ krijgt HDR-functie en verbeterd uiterlijk

Camera+ heeft een update gekregen, met een nieuwe functie Clarity. Dit is vergelijkbaar met de HDR-functie van de standaard camera van de iPhone. Ook heeft de app een verbeterde interface gekregen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

camera plus clarityOntwikkelaar Tap Tap Tap heeft een nieuwe versie van Camera+ uitgebracht. Deze €0,79 kostende foto-applicatie voor de iPhone heeft een reeks nieuwe functie gekregen, waaronder een nieuwe met de naam Clarity. In feite gaat het hierbij om een eigen variant op de HDR-functie van de standaard iPhone-fotoapp. Clarity zorgt ervoor dat foto’s niet overbelicht of onderbelicht zijn. Donkere gebieden in de foto (zoals mensen die in de schaduw van bomen staan) worden iets beter belicht en lichte gebieden worden iets meer gedempt.

Een andere verbetering is dat je automatisch foto’s kunt opslaan in de fotorol van de camera. Wat het uiterlijk betreft heeft Tap Tap Tap wat aanpassingen gedaan, met nieuwe animaties wanneer je een foto schermvullend bekijkt of weer sluit. Op het infoscherm is voortaan een miniatuurweergave van de foto’s links te zien, met tijd- en datumaanduiding en andere details zoals resolutie en bestandsgrootte. De EXIF-gegevens, flitser aan/uit en geolocatie kun je ook bekijken. De foto kan op een kaart van Google Maps worden getoond.

Downloaden: Camera+ (€0,79)

Hieronder zie je het effect van Clarity:

clarity camera

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 0:44
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.