My Vodafone heeft meer opties voor roaming en datalimiet

De belstatus-app My Vodafone kan nu een datalimiet in het buitenland instellen, vindt eerder het juiste roamingtarief en registreert simpel.

My Vodafone 2.0 belstatus-app iPhoneHet voelt een beetje wrang zo aan het eind van de vakantieperiode, maar de officiële belstatus-app van Vodafone heeft een update gekregen die de mogelijkheden over de Nederlandse grens vergroot. My Vodafone op de iPhone en iPad laat je nu je datalimiet aanpassen voor gebruik in het buitenland, zodat je die kan afstemmen op je tegoed. Ook heeft de app nu een GPS-functie om je locatie te bepalen en je meteen de roamingtarieven in dat land voor te schotelen. Ook voor prepaidgebruikers en zakelijke bellers zijn er verbeteringen.

Het instellen van Prepaid+ Voordeel moet makkelijker gaan dan voorheen. Op zakelijk gebied kan je onder de noemer Internationaal het tegoed van Alles-in-1 op Reis erop naslaan. Hetzelfde geldt voor Internet op Reis Wereld. Ook zakelijk kan je de datalimiet inzien in het buitenland. Voor prepaidgebruikers en abonnementhouders van Vodafone is het registreren bij My Vodafone vereenvoudigd. Er zijn ten slotte enkele fouten uit de app gehaald.

Downloaden: My Vodafone (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2013, 9:33
Categorie Lifestyle
Onderwerpen buitenland, roaming, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.