My Taptu voor iPhone laat je je eigen mixstream maken

My Taptu heeft een update gekregen en geeft je nu de mogelijkheid om je eigen mixstream samen te stellen op basis van bestaande streams.

my taptuMy Taptu heeft een update gekregen naar versie 1.3. Deze nieuwe versie bevat een optie om je eigen nieuwsstroom te bouwen op basis van feeds die je in de My Taptu StreamStore vindt. Deze bevat al 13.000 suggesties voor sites die mogelijk interessant zijn. Zo’n mixstream is een soort afspeellijst van websites die jij interessant vindt. Je kunt extra streams toevoegen vanuit Bing RSS of je bestaande Google Reader-account. Ook kun je de thematische streams die My Taptu al beschikbaar heeft gesteld verder uitbreiden. My Taptu is een sociale nieuws-feedreader waarmee je alle nieuwtjes bijeen ziet in één app. Je kunt content van Facebook, Twitter, Linkedin en websites en blogs (via RSS) opnemen.


my taptu curated streamMy Taptu zet alles om in een visuele stream. Vanuit de app kun je artikelen delen op Facebook, Twitter of via e-mail. Er zijn mixstreams gebaseerd op onderwerpen en algemenere streams over gevarieerde onderwerpen. Naast de streams die door experts zijn gemaakt, kun je nu dus ook zelf aan de slag gaan. Je kunt een stream over je hobby of over je werk maken. Het is nog niet mogelijk om je eigen streams met anderen te delen, maar daar wordt aan gewerkt.

In de nieuwste versie van deze app zijn ook nieuwe functies voor Twitter en Facebook toegevoegd. Je kunt antwoorden en retweeten binnen de stroom van Twitter-berichten. Voor Facebook is er nu een linkstream, waarbij je alleen de artikelen te zien krijgt die door je vrienden zijn gedeeld.

Downloaden: My Taptu (gratis)
Meer info: My Taptu

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 maart 2011 om 17:52
Onderwerp
Categorie
Nieuws
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.