My T-Mobile lost fout met facturen onder iOS 7 op

My T-Mobile maakt facturen weer inzichtelijk onder iOS 7. Helaas zijn de rekeningen van T-Mobile nog steeds niet goed leesbaar op iPhone.

My T-Mobile iPhone belstatusDe belstatus-app My T-Mobile geeft je voortaan ook onder iOS 7 weer inzicht in je facturen. De facturen gaven eerder niet thuis onder de nieuwste firmware van Apple. Die fout is verholpen in een nieuwe update van de applicatie. Het wil helaas nog niet zeggen dat de rekeningen nu goed inzichtelijk zijn. De PDF die je in de app kan openen, is nog steeds niet in te zoomen en je kan hem ook niet bekijken in de liggende stand van de iPhone.

In de officiële beltegoed-app van T-Mobile bekijk je behalve je rekeningen ook informatie over je abonnement, je huidige sms- en beltegoed, datategoed en je spaarpunten die je kan inruilen tegen kortingen of cadeaus. Ook tref je een kaart met T-Mobile hotspots en winkels.

My T-Mobile heeft nog altijd een lage gemiddelde beoordeling in de App Store. De app scoort er een gemiddelde beoordeling van twee sterren op 1110 waarderingen. Dat is helaas niet uitzonderlijk laag in deze categorie applicaties. Concurrent My Vodafone scoort iets beter met 2,5 sterren op 577 beoordelingen en ook betrekkelijke nieuwkomers Mijn Simyo en MijnTele2 halen die score. maar Mijn Hi haalt ook 2 sterren op 292 beoordelingen en ook MijnKPN heeft 2 sterren, op 374 beoordelingen. Telfort BelStatus is hekkensluiter met 1,5 ster op 464 beoordelingen. De onafhankelijke belstatus-app Bundels is voor veel abonnementen niet zo uitgebreid als de officiële apps, maar gooit wel ‘hoge’ ogen: 3 sterren op 494 beoordelingen.

Downloaden: My T-Mobile (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2013, 10:15
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, dataverbruik, factuur, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.