My Football PRO meldt nieuwe goals via push notificaties

My Football PRO heeft een update naar 1.2 gekregen en bevat nu push notificaties voor goals. Je stelt zelf in voor welke teams je de push notificaties wilt ontvangen.

my football proIn de App Store is vanaf vandaag een nieuwe versie van My Football PRO te vinden. Daarin is een nieuw efunctie toegevoegd waar de echte voetballiefhebbers op zaten te wachten: push notificaties. Voetbalapplicaties waarbij je een pop-up krijgt als je club een belangrijke aankoop heeft gedaan zijn ook leuk om te weten, maar My Football PRO laat een pop-up zien wanneer er een doelpunt is gescoord. Je kunt in de lijst My Teams aangeven voor welke teams je de push notificaties wilt ontvangen. De lijst My Teams is zelf ook nog wat verbeterd, met onder andere de mogelijkheid om zelf de volgorde te bepalen.


Bij My Football PRO kun je meerdere teams als favorieten markeren, terwijl dat bij veel andere voetbalapplicaties vaak maar één team is. De reden waarom je handmatig moet aangeven voor welke teams je de push notificaties wilt ontvangen, is omdat er waarschijnlijk weinig mensen zijn die voor alle 600 competities die My Football PRO bevat de goalmeldingen willen zien. Met zoveel teams en leagues wordt er op elk moment van de dag wel ergens ter wereld een wedstrijd gespeeld.

In versie 1.2 is nog een andere kleine wijziging doorgevoerd: in het live-overzicht is de weergave voor minuten en seconden veranderd. My Football PRO ondersteunt meerdere talen, waaronder Nederlands. De applicatie blijft geldig tot de zomer van 2010. Daarna kun je als betalende gebruiker een goedkopere upgrade krijgen voor het volgende seizoen.

Downloaden: My Football PRO (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.