My Brush: leer schilderen met de iPhone

My Brush is een app waarmee je kunt tekenen en schilderen. Er zitten diverse penselen, potloden, krijt en houtskool in, waarmee je een schilderij in elke denkbare stijl kunt maken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

my brush schilderen iphoneIedereen kan schilderen met de iPhone! En als het niet lukt, heb je in ieder geval geen €1,59 weggegooid aan een app. De iPhone-app MyBrushes is namelijk tijdelijk gratis te downloaden. Het is niet de populairste schilderapp voor de iPhone (die eer gaat vaker naar Brushes), maar je kunt er toch behoorlijk mee uit de voeten. Ben je echt een kluns met het schilderen, dan kun je een foto importeren en deze vervolgens overschilderen. Je kunt My Brush gebruiken voor waterverftekeningen, olieverfschilderijen, Chinese kalligrafie en meer. Ben je klaar, dan kun je het hele ontstaansproces van je schilderij nog eens opnieuw afspelen.

Ben je ontevreden over een bepaald onderdeel van je schilderij, dan kun je tot 10 stappen teruggaan met de undo-functie. Er zijn 100 realistische penselen beschikbaar, maar ook potlood, airbrush, waterverfpenseel, krijt, houtskool en pennen met speciale effecten. Je kunt een natuurlijk effect bereiken of juist een kunstwerkje in een digitale stijl maken. Met een gummetje herstel je eventuele fouten en als je klaar bent exporteer je de afbeelding als plaatje.

Downloaden: My Brush (tijdelijk gratis, normaal €1,59) (de aanbieding is helaas weer afgelopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2012, 14:48
Categorie Lifestyle
Onderwerpen schilderen, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.