Muzine: persoonlijk muziekmagazine op de iPad

Muzine is een persoonlijk muziekmagazine op de iPad. Je importeert de artiesten die jij interessant vindt, op basis van je muziekcollectie. Daarna krijg je 24 uur per dag nieuwe artikelen te zien over de bands en artiesten die jou interesseren.

muzine icoonMuzine is een app die momenteel voor 50% verkrijgbaar is, om de lancering te vieren. Muzine probeert de ultieme bron voor muzieknieuws te zijn, waarbij je zelf bepaalt wat je leest. De informatie is afkomstig uit duizenden mediabronnen en een database van meer dan 20 miljoen artiesten. Je geeft bij MyNews aan welke bands en artiesten jij interessant vindt. De app past daarna 24 uur per dag het nieuwsaanbod aan. Ook kun je profielen van artiesten opzoeken, biografieën lezen, foto’s en video’s bekijken en tourdata opzoeken. Aan de hand van de artiesten die al in je muziekbibliotheek aanwezig zijn kan Muzine een eerste selectie maken. De artikelen bestaan uit meer dan alleen muziek. Je kunt ook mp3’tjes beluisteren via de ingebouwde audiospaler.

Deze onthoudt ook welke nummers je eerder hebt afgespeeld. Elk artikel is op te slaan in je favorietenlijst en is te delen via Facebook en Twitter. Als je vrienden maakt op Muzine kun je ook meteen zien welke bands en artikelen je vrienden als favoriet gemarkeerd hebben.

Downloaden: Muzine (€0,79 – tijdelijk voor half geld)

muzine-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2011, 21:47
Categorie Muziek
Onderwerpen magazine, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.