Muziekapplicatie Jamn is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de muziekapplicatie Jamn uitgeroepen tot gratis App van de Week. Jamn laat je zien hoe je bepaalde noten en akkoorden aanslaat.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Jamn iconApple telt sinds gisteravond op naar de 50 miljardste App Store-download – een telling waar wellicht Apple’s nieuwe App van de Week Jamn aardig aan zal bijdragen. Omdat Apple deze app heeft uitgeroepen tot App van de Week, kun je hem namelijk een week lang gratis downloaden. Jamn is een muziekapplicatie die je een paar handige hulpmiddelen geeft voor bij het bespelen van een instrument.

JamnJamn laat je horen hoe een gitaar, ukelele, keyboard of tuner klinkt als je een bepaalde noot of akkoord speelt. Bovenin beeld krijg je ook te zien waar je het instrument exact moet aanslaan om dit geluid zelf te reproduceren. Op deze manier probeert Jamn het zichtbaar te maken hoe je een instrument exact moet bespelen. Houd je de iPhone horizontaal vast, dan krijg je enkel het instrument te zien met daarop de plekken waar je de snaren of toetsen moet vasthouden.

Apple kiest iedere week een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat Jamn volgende week donderdag, op 9 mei 2013, weer voor zijn originele prijs verkocht zal worden. We raden je hoe dan ook aan om altijd goed in de App Store te kijken of een afprijzing nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Jamn (gratis, normaal €3,59, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Muziek
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.