Apple roept Jamn uit tot gratis App van de Week

Apple heeft de iOS-muziekapplicatie Jamn uitgeroepen tot App van de Week. Goed nieuws voor ons, want hij is daarom een week lang gratis verkrijgbaar.

Jamn iconApple heeft de muziekapplicatie Jamn uitgeroepen tot App van de Week. Leuk voor de ontwikkelaar, maar ook voor ons: de titel betekent namelijk dat de app een week lang kosteloos uit de App Store geplukt kan worden. Jamn is een muziekapplicatie die je moet bijstaan bij het bespelen van een gitaar, ukelele, tuner of keyboard. In de app kun je aangeven welke noot of welk akkoord je wil spelen, waarna je op het scherm te zien krijgt hoe je dat exact doet.

Jamn iPadIn Jamn kun je op een draaischijf aangeven wat je wil aanslaan, maar je kunt ook een ouderwetse lijst met akkoorden openen. Op het scherm staat een gitaarhals of een deel van een keyboard waarop met stippen wordt aangegeven waar je vingers moeten zitten. Gaat het om een klein riedeltje, dan staan er cijfers in de stippen waarmee je ziet van welke naar welke snaar of toets je moet bewegen.

Apple kiest iedere week een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat Jamn volgende week donderdag, op 9 mei 2013, weer voor zijn originele prijs verkocht zal worden. We raden je hoe dan ook aan om altijd goed in de App Store te kijken of een afprijzing nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Jamn (gratis, normaal €3,59, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2013, 9:53
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.