iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Moppentrommel gratis: schunnige grappen tussendoor op iPhone

Moppentrommel gratis voor de iPhone en iPod touch is een probeerversie voor de volledige Moppentrommel in de App Store, die meer dan 4000 grappen heeft waar je zelf op kan stemmen en die je kan favorieten.

Moppentrommel gratis iPhone iPod touchDe betaalde versie van de Nederlandse en Belgische app Moppentrommel is al behoorlijke tijd verkrijgbaar. De app werd begin 2010 uitgebracht en is ondertussen al regelmatig gratis geweest. Moppentrommel kreeg al heel wat handen op elkaar of in ieder geval de kaken los. Om niet in de vergetelheid te raken, heeft ontwikkelaar Anthony Donker nu een gratis versie van de applicatie in de App Store gezet. Die bevat per categorie maar 15 grappen, om je warm te maken voor de betaalde versie. Van Belgen tot blondjes, van ambtenaar tot schunnig, alles komt voorbij.

Moppentrommel gratis oranje schermDe grappen zijn al tijden in de betaalde variant van de app te vinden. Alleen in de categorie nieuwste moppen komen nieuwe grappen voorbij. De gebruikersgemeenschap van de volledige versie is gewoon in stand gehouden en dat betekent dat je bij elke grap een gemiddelde sterrenbeoordeling ziet van andere gebruikers. Zo lepel je snel de krenten uit de pap. Behalve de waardering zie je ook het aantal stemmen staan. Je kan moppen sorteren op naam, datum, waardering en stemmen. Met andere tabbladen kan je moppen inzenden en zoeken.

Behalve het beperkte aantal grappen, zijn er nog twee restricties aan de gratis Moppentrommel. Zo kan je moppen niet markeren als favoriet en snel terugzien in een opgeslagen lijst, en is het niet mogelijk om grappen te waarderen. Hoeveel gebruikers zal dat naar de volledige versie van Moppentrommel doen overstappen?

Downloaden: Moppentrommel gratis (gratis)
Ook genoemd: Moppentrommel (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2012, 14:37
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen moppen, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.