Monopoly voor iPad tijdelijk 89 eurocent

De iPad-versie van bordspel Monopoly is tijdelijk maar 89 eurocent. Electronic Arts heeft de game afgeprijsd ter viering van Valentijnsdag.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MonopolyWil je al een tijdje het traditionele bordspel Monopoly op je iPad spelen, dan is vandaag een goed moment om de game aan te schaffen. Uitgever Electronic Arts heeft de game namelijk afgeprijsd, waardoor je slechts 89 eurocent betaalt. Het betreft hier een letterlijke vertaling van het oude spel naar de iPad: je hangt boven een 3D-versie van het bord en rolt een virtuele dobbelsteen zodra je aan de beurt bent.

Je kunt Monopoly tegen een computergestuurde tegenstander spelen, maar je kunt ook met vier spelers om dezelfde iPad zitten voor een potje. Hebben jij en je medespelers meerdere iDevices, dan kun je via Bluetooth of Wi-Fi met elkaar verbinden om te spelen. Dit is enkel een lokale multiplayer-modus: zit je niet dicht bij elkaar in de buurt, dan kun je niet samen spelen.

Electronic Arts lijkt de nodige games te hebben afgeprijsd ter viering van Valentijnsdag. Zo kun je ook Need for Speed Most Wanted met korting downloaden. Later vandaag vind je in de rubriek iCulture Deals op iPhoneclub een uitgebreid overzicht van alle Valentijnskoopjes in de App Store.

Downloaden: Monopoly for iPad (€0,89, normaal €8,99 €5,99, iPad, iOS 3.2+)

De aanbiedingsactie is inmiddels voorbij, maar Electronic Arts heeft de prijs niet verhoogd naar €8,99. In plaats daarvan wordt Monopoly nu voor €5,99 aangeboden. Of dit de nieuwe standaardprijs is nog niet duidelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2013, 11:52
Categorie Games
Onderwerp monopoly

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.