Monopoly Here & Now: The World Edition gratis voor de iPad verkrijgbaar

Electronic Arts biedt de iPad-game Monopoly Here & Now: The World Edition vandaag gratis aan voor de iPad. Reden hiervoor is de Daily Deals-actie, waarbij de uitgever dagelijks games en in-app aankopen goedkoop weggeeft.

MonopolyDe iPad-versie van het bekende bordspel Monopoly Here & Now: The World Edition is vandaag gratis in de App Store verkrijgbaar. In deze alternatieve variant op het klassieke Monopoly koop je locaties verspreid over de hele wereld. Je kunt het opnemen tegen de computer of spelen met spelers die zich in dezelfde kamer bevinden of verbonden zijn via Bluetooth of hetzelfde draadloze netwerk.

In Monopoly Here & Now zit je aan een virtuele tafel waar het bekende bordspel zich op bevindt. Hierdoor lijkt de game, ondanks het bekende platte bord, er vrij dynamisch. Door met je iPad te schudden gooi je de dobbelstenen, waarna de game je spelstuk automatisch beweegt en je vraagt wat je wil doen.

Reden voor de afprijzing van Monopoly Here & Now is de Daily Deals-actie van Electronic Arts. Hierbij bieden ze games en in-app aankopen gratis of goedkoop aan tot aan de kerstdagen.

Downloaden: Monopoly Here & Now: The World Edition HD (tijdelijk gratis)

Peggle voor de iPad is vandaag ook in prijs verlaagd. In plaats van €2,39 betaal je voor dit spel vandaag slechts €0,79.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2011, 13:52
Categorie Games
Onderwerpen audio, bluetooth, bordspel, electronic arts, monopoly, receiver

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.